• Bedrijven

“Iedere werkdag genieten van VERS & GEZOND fruit”

Niets dan voordelen!

Vers fruit op het werk loont! Je inspireert je medewerkers om gezond te leven, en krijgt er een hogere productiviteit en een lager ziekteverzuim voor terug.

Het aanbieden van vers fruit is een laagdrempelige en doeltreffende manier om te laten zien dat je als bedrijf een gezonde levensstijl belangrijk vindt. Je geeft een duidelijk signaal en creëert een gezonde beleving op de werkplek. De inhoud van een Frelifruit fruitmand bestaat uit diverse soorten vers fruit van de beste kwaliteit.

Onze Werk Fruit Bags worden op maat samengesteld in functie van de voorkeuren en het aantal medewerkers in jouw bedrijf. De Werk Fruit Bags worden gratis geleverd vanaf een bestelling twv €50 en zijn fiscaal aftrekbaar wanneer ze gratis aan je medewerkers worden aangeboden.

Een fruitmand op de werkvloer heeft niets dan voordelen! Voor de gezondheid van je personeel, maar ook zijn ze fiscaal aftrekbaar wanneer ze gratis aan je medewerkers worden aangeboden.

  • Gezond tussendoortje
  • 100% fiscaal aftrekbaar
  • Gratis levering

Vraag een GRATIS proefmand aan!

Kennismaken met een Frelifruit fruitmand kan op een eenvoudige en lekkere manier! Vraag gewoon een GRATIS mand aan en wij komen hem persoonlijk langs brengen!

INTERESSE?