hero_home

Iedere dag verse kwalitatieve groenten & fruit!

Je worden geladen...

Ons verhaal

Eet elke dag jouw groenten en fruit, dan word je later groot en sterk

Met deze woorden werd Frederik Lampens van jongs af aan opgevoed. Als kleine jongen was hij reeds gek op de smaak van verse aardbeien, de geur van een rijpe meloen of de kleur van een oranje paprika.
   Na enkele jaren in een supermarkt gewerkt te hebben als verkoper van groenten en fruit heeft hij uiteindelijk de beslissing genomen om zijn passie te delen met een eigen cliënteel. “De kwaliteit van het gamma groenten en fruit in een supermarkt valt niet te vergelijken met die van een kleine zaak”.
   Frederik is nog jong (24), maar hij weet heel goed wat hij wil en daarom nam hij de gewaagde beslissing om een eigen groenten- en fruitzaak te openen in centrum Eke en zo de wereld een gezond duwtje in de rug te geven.
   Naast traditionele groenten en fruit koos hij ervoor om zich toe te spitsen op verschillende soorten exotisch fruit, nootjes, vruchtensappen, fruitwijnen, …  aldus een zeer uitgebreid assortiment.
   Aangezien de producten die in deze winkel verkocht worden bijna uitsluitend van de versmarkt in Brussel komen, zijn deze van de beste kwaliteit en kan er tevens een goede prijs aangeboden worden.
   U kan zich in deze winkel verwachten aan een hartelijke verwelkoming gecombineerd met zeer uitgebreide informatie over de producten.  Wij heten u van harte welkom!